Interim projectmanagement

Kunt u alles zelf opvangen binnen uw bedrijf? Of zijn er situaties waarvoor u tijdelijk versterking nodig heeft?  Full- of part time hulp. Bij lopende zaken, of een specifiek en kortstondig project. Opdrachten waar bijzondere kennis voor nodig is. Vervanging van een personeelslid of het invullen van een functie tot een vaste werknemer gevonden is. Wat de reden ook is, bij Prosource vindt u de extra handen en denkkracht die nodig zijn voor uw project.

Begeleiding bij de installatie van een nieuw systeem. Een concept op de rails zetten. Of een nieuw merk lanceren. Een bijkomende productlijn opstarten. Veranderingen doorvoeren in een afdeling of zelfs het hele bedrijf. Het zijn maar een paar voorbeelden van opdrachten waar Prosource zich voor u in kan vastbijten.

Prosource inschakelen voor uw bezettingsvraag is een goede keuze. [KR1] Zo verzekert u zich van flexibiliteit. On board service van specialisten in hun eigen expertisegebied, met up-to-date kennis van uw werkveld en een échte hands-on mentaliteit. Projectmanagers [KR2] met ruime expertise om het project resultaatgericht en met intern draagvlak tot een succes te maken.

We hebben al heel wat projecten naar volkomen tevredenheid uitgevoerd. Dat mag u van ons aannemen. Eerst zien, dan geloven? Hier vindt u een paarrecente opdrachtvoorbeelden [KR3] van interim- en projectmanagement.

Wilt u weten welke meerwaarde we voor u kunnen leveren? Een vrijblijvend gesprek of direct een offerte? Neem gerust contact [KR4] met ons op