Meet & Greet Our New Young Potentials | Adil Marbouh

Meet & Greet Our New Young Potentials | Adil Marbouh

Dit artikel kadert in een reeks waarin we een gesprek aanknopen met onze nieuwe lichting aan Young Potentials bij Prosource. We gaan dieper in op hoe ze bij Prosource terecht zijn gekomen, hoe ze hun eerste weken hebben ervaren en we blikken ook alvast vooruit op de toekomst. Deze keer was het de beurt aan Adil Marbouh, sinds maart van dit jaar in dienst bij Prosource. Adil kan zich enerzijds helemaal uitleven in de gym, maar anderzijds ook volledig tot rust komen door wandelingen in de natuur te maken. Lees meer over de eerste bevindingen van deze high potential bij Prosource!

HOE BEN JE BIJ PROSOURCE TERECHTGEKOMEN?

Ik ben altijd wat in aanraking gekomen met projectmanagement. Het begon bij mij al op de schoolbanken. Ik had een zeer aanstekelijke docente die het vak Projectmanagement met veel enthousiasme gaf. Ik wist toen eigenlijk al dat ik daar verder in wou groeien. Door de jaren heen heb ik daar ook van mogen proeven in de praktijk. Van stages in New York tot uitdagende start-up/scale-up omgevingen. Ik wou graag mezelf specialiseren in projectmanagement en dus ben ik op zoek gegaan naar een expertisebedrijf. Zo ben ik via een gemeenschappelijke vriendin in contact gekomen met Prosource.

 

WAT HEEFT JE OVERHAALD OM VOOR PROSOURCE TE KIEZEN?

Kwaliteit. Ik merkte tijdens mijn sollicitatiegesprekken dat kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Je wordt goed ondersteund om kwaliteit op te leveren. Daarnaast sta je als consultant ook centraal en word je goed opgevolgd aan de hand van ontwikkelingstrajecten. Hoe beter je je in je vel voelt, hoe meer je groeit, hoe beter je presteert.

 

WAAR HEB JE TOT NOG TOE AAN KUNNEN WERKEN?

Ik ben sinds mijn eerste werkdag begonnen bij een globale farmaceutische speler. Daar ondersteun ik de ontwikkeling van een applicatie voor ziekenhuizen. Het is een groot, leuk, internationaal en uitdagend project.

 

WAT WAS DE GROOTSTE LEARNING TIJDENS JOUW EERSTE MAANDEN BIJ PROSOURCE?

Bij mijn klant leer ik op dit moment ontzettend veel bij over Scaled Agile Framework (SAFe), internationale projecten en samenwerken met mensen uit andere landen en culturen. Ik vind dat heel leuk om te doen.

Daarnaast gaf Prosource een Practical Project Management training tijdens mijn eerste maanden waar de hele methodologie goed werd opgefrist met zeer praktische oefeningen en voorbeelden. Dankzij het Young Potential Programma van Prosource heb ik ook een coach waar ik altijd op kan terugvallen en veel van kan bijleren.

 

WAAR LIGGEN JOUW AMBITIES VOOR DE KOMENDE MAANDEN EN JAREN?

Ik geniet momenteel van het project dat ik nu mag doen, dus ik blijf graag nog even op mijn plaats. Bovendien wil ik mijn theoretische kennis nog verder aanscherpen via de juiste opleidingen en certificaten. Op lange termijn spreekt het me sterk aan om ook dingen te gaan doen in het buitenland.

 

HOE ZOU JE PROSOURCE IN DRIE WOORDEN OMSCHRIJVEN?

Kwaliteit, kwaliteit en kwaliteit

 

 

Adil Marbouh

Junior Project Manager @ Prosource

 

Ben je ook een gemotiveerde Project Manager met een eerste ervaring op de teller en op zoek naar een omgeving waar je jezelf volledig kan ontplooien als PM? Doe zoals Adil en stuur je cv naar ons toe via deze pagina en wie weet word jij een van onze nieuwe young potentials!